#Adviseren #Cijferbabbel #Babbelinspiratie #Features

Kredietdossier

Kristel Hermans 5 juli 2022

Kredietdossier

Ondernemers die voor de financiering van hun bedrijf een krediet willen aanvragen, moeten van de bank meestal uitgebreide cijfers en prognoses voorleggen. Daarvoor kloppen ze vaak aan bij hun accountant.

Vereenvoudigd proces dankzij de feature ‘Kredietdossier’

Dankzij Intellifin verloopt de aanvraag van dit krediet heel eenvoudig, met slechts één bezoekje aan de accountant. In de Ondernemingsradar zit namelijk de mogelijkheid om een kredietdossier op te stellen en vlot een onderbouwde aanvraag te maken.

Kredietdossier

In samenwerking met enkele financiële instellingen creëerden we binnen de Ondernemingsradar een dossier op maat, met daarin:

  • noodzakelijke informatie als basis van het kredietdossier
  • aanvullende informatie ter versterking van het dossier
  • de mogelijkheid de kredietaanvraag af te drukken naar Word of PDF

Zo is de ondernemer zeker dat de bank over voldoende informatie beschikt voor de afhandeling van zijn kredietaanvraag en beschikt hij over een goed onderbouwd dossier.

Onderdelen van de kredietaanvraag

In het kredietdossier verzamelen we diverse cijfers en prognoses uit de Ondernemingsradar zoals jaarcijfers, tussentijdse cijfers, een benchmarking en een toekomstprognose.

Afhankelijk van de kredietbehoefte is beknopte of uitgebreide informatie nodig. In het kredietdossier kies je zelf welke items je toevoegt en welke niet.

Deze cijferbasis vul je aan met de nodige info en toelichtingen en de Ondernemingsradar bundelt alles in een mooi rapport.

Extra service met impact!

Deze feature maakt je werkzaamheden leuker en efficiënter. Het biedt een extra service en je creëert nieuwe klantgesprekken. Je klant krijgt automatisch advies over zijn financiering en jij leert zijn onderneming en behoeften beter kennen. Hierdoor zal hij je meer en meer beschouwen als zijn vertrouwenspersoon wat jullie relatie alleen maar versterkt.

Nòg meer insights?

Podcasts

Kristel Hermans 28 juli 2022

Een podcast is een audiobestand dat je kan beluisteren via je smartphone, tablet of computer. Je luistert waar en wanneer je maar wil naar nieuws, wetenschap, entertainment, politiek, gezondheid of persoonlijke verhalen. Podcasts zijn opnames die specifiek gemaakt zijn om on-demand, wanneer jij het wil, te beluisteren.

Lees meer #Tip&Tricks

Forecast

Kristel Hermans 29 juni 2022

Ondernemers zijn nieuwsgierig over hun prestaties, hun omzet en over hun toekomst. Niet enkel op lange termijn, ze weten graag waar ze nu staan. Hoe heb ik vorig kwartaal gepresteerd? Moet ik een tandje bijsteken om de rest van het jaar te blijven groeien of ben ik goed bezig? …

Lees meer #Adviseren #Cijferbabbel #Babbelinspiratie #Features