Geïntegreerde kredietaanvraag

Kredietdossier

  • Vertrekkende vanuit boekhouding of Startersplan
  • Cijfers, kredietaanvraag en beschrijving in één rapport
  • Rapport in pdf of rechtstreeks verzenden naar de bank
Vraag een demo aan
Kredietdossier

Wat is het kredietdossier?

We kennen het allemaal: een ondernemer heeft behoefte aan een financiering en dient een kredietaanvraag in bij de bank. De bank heeft financiële data nodig en de ondernemer komt bij jou aankloppen. Dan mag jij de nodige data bij elkaar zoeken ...

Om dit proces vlotter te laten verlopen en meer structuur te brengen in de kredietaanvragen is er onze feature 'Kredietdossier'.

We hebben overlegd met verscheidene financiële instellingen om te bepalen welke informatie noodzakelijk is en welke aanvullend het dossier kunnen versterken. Op basis hiervan is binnen de Ondernemingsradar een dossiervorming op maat uitgewerkt.

Zo zit alle benodigde informatie op één plaats en ben je zeker dat de bank over voldoende informatie beschikt voor de afhandeling van de kredietaanvraag.

Vervolgens kan je vanuit de Ondernemingsradar de kredietaanvraag met één druk op de knop afdrukken (pdf).


Aan de slag met het kredietdossier?

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Nòg meer features?

Plannen

Plannen

Met de module 'Toekomstplan' start je vanuit de laatste financiële gegevens en bouw je een toekomstplan op. In enkele stappen ken je de impact van nieuwe investeringen, omzetwijziging, loonindexeringen, leningen, kostenverhoging/verlaging en nog veel meer.

Meer info
Vergelijken

Vergelijken

Ooit al eens een concurrentiestudie of benchmarking willen maken, maar niet weten waar te beginnen? De Ondernemingsradar biedt de oplossing.

Meer info
Slim zoeken

Slim zoeken

Kan jij 400.000 bedrijven doorzoeken in een paar seconden? Of al je boekhouddossiers in één keer? En kan je zoeken op een combinatie van meerdere criteria? De Smart Screener doet het!

Meer info
Analyseren & simuleren

Analyseren & simuleren

Je gaat straks minder informatie verwerken, maar wel meer informeren. Bouw je rapportering uit met de Ondernemingsradar en je bespaart uren aan voorbereiding.

Meer info
Waarde-indicatie

Waarde-indicatie

De Intellifin waarde-indicatie geeft je de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info
Startersplan

Startersplan

Met het Startersplan maak je vlot en efficiënt financiële plannen voor startende vennootschappen, conform aan de vereisten van het Wetboek van vennootschappen.

Meer info