Jan Van Cauwenbergh van VP Accountants over de Ondernemingsradar

Vennoot - VP Accountants

Over VP Accountants

VP Accountants & Belastingconsulenten in Keerbergen wil allesbehalve een doorsnee accountantskantoor zijn. Voor zowel starters als doorwinterde ondernemers. Zes jaar geleden nam Jan Van Cauwenbergh samen met zijn echtgenote het kantoor over. Klanten maken gebruik van een online platform om hun boekhouding aan te leveren en rapporteringen te raadplegen. Bovendien ervaren ze de voordelen van Intellifin dankzij glasheldere rapporten en snelle overzichten.

Jan Van Cauwenbergh

Vlug bijsturen

“Wij geven onze klanten gedurende het jaar graag tussentijdse rapporteringen. Op die manier kunnen we waar nodig tijdig bijsturen. Met Intellifin lukt dat prima. Ik zie het absoluut als een meerwaarde naar onze klanten toe. Intussen gebruiken we zowel het Startersplan als de Ondernemingsradar dagelijks.”

Starters begeleiden

“Het Startersplan heeft ons het eerst overtuigd. De kennismaking met Intellifin kwam, met de nieuwe vennootschapswet in zicht, op het juiste moment. Dankzij de handige tool weten we starters nu perfect te ondersteunen. De voorbeeldvragen in het systeem helpen ons bij de allereerste klantengesprekken. De service van Intellifin is trouwens even kwalitatief als de tools zelf. In het prille begin merkten we dat er voor ons enkele items ontbraken in het Startersplan. En er werd naar onze tips geluisterd, want al snel ontwikkelden ze die extra opties.”

Tijdsbesparing

“De Ondernemingsradar laat ons toe om op een vlotte en eenvoudige manier data-analyses uit te voeren, zonder dat we zelf alle cijfers moeten verzamelen. In enkele kliks krijg je een overzichtelijk rapport, zodat wij 100 % kunnen inzetten op persoonlijk advies. Het bespaart ons heel wat tijd en bovendien zijn de gegevens gesynchroniseerd met ons rapporteringssysteem Silverfin. Dat is uiteraard ook een groot voordeel.”

De Ondernemingsradar laat ons toe om op een vlotte en eenvoudige manier data-analyses uit te voeren, zonder dat we zelf alle cijfers moeten verzamelen.

Crisisadvies

“De zeer gerichte inschattingen helpen ons om onze klanten correct te adviseren. Zo hadden enkele ondernemers het moeilijk tijdens de coronacrisis. Hoe wij hen dan raadgeven? We bekijken samen in de Ondernemingsradar de impact van verschillende parameters. De betaaltermijn van hun klanten verkorten, een latere betaling aan leveranciers, een verhoging van de prijzen, … In een-twee-drie krijg je een simulatie te zien met een percentage van de geschatte winst ten opzichte van de huidige situatie. Handig!”

Klanten overtuigd

“Ik merk dat onze klanten enthousiast zijn. Zozeer zelfs dat ze ons dikwijls vragen welke template we gebruiken. Ze appreciëren namelijk ons gericht advies aan de hand van de overzichtelijke, netjes gevisualiseerde rapporten van Intellifin.”

Nòg meer testimonials?

A-count

Dankzij Intellifin profileren we ons nog meer als ondernemer die tegen een ondernemer spreekt.

Koen Vanhoutteghem
Partner - A-count

Lees meer
VVH&P

Vroeger was een boekhouder of accountant vooral een geschiedenisschrijver. Dankzij de Ondernemingsradar kunnen we nu proactief werken en correcte simulaties maken. Zo helpen we onze klanten om gerichte beslissingen te nemen.

Nick Verheyden
Zaakvoerder - VVH&P

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak