Koen Lambrechts van ERIC Banden over de Ondernemingsradar

Zaakvoerder - ERIC Banden

Koen Lambrechts

Snel analyse-instrument

"Koen Lambrechts ontdekte de Ondernemingsradar na een korte zoektocht op internet. Koen: “Ik zocht een tool om op een vlotte manier financiële informatie over klanten te verzamelen en te analyseren. Na wat surfen kwam ik de Ondernemingsradar van Intellifin tegen. En die bood mij het antwoord op al mijn vragen."

Complete benchmarking

"We gebruiken de Ondernemingsradar om op te volgen wat er gebeurt in onze sector en om te ontdekken op welke vlakken we goed presteren. De tool geeft ons bijvoorbeeld een goed zicht op ons eigen vermogen en ons rendement, en maakt duidelijk hoe we het doen in vergelijking met andere bandencentrales."

De Ondernemingsradar geeft me de antwoorden die ik nodig heb over onze prestaties én die van conculega’s.

Grondige analyse

"In augustus en september leggen de meeste bedrijven hun jaarrekeningen neer. In die periode reserveer ik tijd om nieuwe grondige analyses te maken. Dat leidt altijd tot interessante inzichten. Daarnaast gebruik ik de Radar vooral om gegevens van klanten en leveranciers op te zoeken. Zo kunnen we eventuele wanbetalers vermijden."

Tijd besparen

"Ik bespaar veel tijd dankzij de tool. Ik hoef niet meer alles zelf in Excel in te geven om een analyse te kunnen maken. Ik kan ons bedrijf nu in enkele klikken vergelijken met wel honderd andere centrales in Vlaanderen. Heel eenvoudig én snel."

Blijvende ondersteuning

"Ook na de aankoop van de Ondernemingsradar kun je blijven rekenen op ondersteuning van Intellifin. Dankzij hun webinars en hun YouTube-filmpjes blijf ik helemaal bij. Ik kan Kristel altijd bellen wanneer ik vragen heb. Ook als ik specifieke kennis nodig heb, of me ergens meer in wil verdiepen, mag ik bij haar aankloppen."

Beter dan andere tools

"Ik ben een echte fan van de Ondernemingsradar. Ik heb ook andere pakketten bekeken. Maar de verhouding tussen prijs en kwaliteit was daar toch een stuk lager. De radar is een handige tool die me de antwoorden geeft die ik nodig heb!"

Nòg meer testimonials?

FiscaCoach

De Ondernemingsradar is heel gemakkelijk om simulaties te maken en laat je toe om resultaten overzichtelijk te visualiseren.

Fineko

Dankzij de Ondernemingsradar kunnen we proactiever werken en onze analyses op een heel overzichtelijke manier visualiseren.

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak