Thomas Raeymaekers van Eagle Eye Tax Accountancy over de Ondernemingsradar

Eigenaar & zaakvoerder – Eagle Eye Tax Accountancy

OVER EAGLE EYE TAX ACCOUNTANCY

Opgestart in april 2019 is Eagle Eye Tax Accountancy een startend, maar groeiend kantoor waarbij ze kiezen voor efficiëntie met behulp van de juiste softwarekeuzes.

Eagle Eye Tax Accountancy is gelegen in Brasschaat, een plek waar veel zelfstandigen gevestigd zijn. Daarom ligt de focus van hun cliënteel specifiek op de Vlaamse kmo met een verscheidenheid aan sectoren.

Thomas Raeymaekers

Hoe heb je Intellifin leren kennen?

“Tijdens een opleiding voor accountants werd er uitgebreid gesproken over de beperkingen en uitdagingen van onze sector en hoe we deze met behulp van software kunnen opvangen. Zo kwam op een bepaald moment Intellifin ter sprake. Ik zocht iets om op een professionele manier goede financiële plannen op te stellen, meer bepaald voor startende vennootschappen. Enkele deelnemers stelden dan Intellifin voor. Wij zagen er wel de voordelen van in en zijn na een demo met hen in zee gegaan.”

Rapportage met grafieken

“Na verloop van tijd ben ik stilletjes aan ook de andere features meer beginnen gebruiken. Voornamelijk de rapportage met de duidelijke grafieken wordt door onze klanten erg geapprecieerd. Je kan je klant namelijk heel gemakkelijk en duidelijk iets uitleggen door dat visueel te ondersteunen met een grafiek.”

“Wij krijgen bijvoorbeeld vaak dezelfde vraag van klanten: ‘Je zegt wel dat we veel winst hebben gemaakt dit jaar, maar ik zie dat niet op mijn bankrekening, hoe komt dat?’. Met bepaalde grafieken van Intellifin kan je perfect visueel voorstellen hoeveel geld er is binnengekomen en waaraan dat werd besteed, zo begrijpen ze het veel beter.”

Met de grafieken van Intellifin, kan je perfect visueel voorstellen waaraan het geld werd besteed.

Concurrentiestudie

“Nog een leuke en interessante feature van Intellifin is de Benchmarking. Daarmee kan je de onderneming van je klant vergelijken met gelijk(w)aardige ondernemingen en zo bekijken waar de klant zich situeert ten opzichte van zijn directe concurrenten. Ik vind dat zelf ook wel tof om eens te bekijken of ik goed bezig ben.”

Visuele aspect maakt het voor de ondernemer duidelijker

“Samengevat kan ik zeggen dat het visuele aspect van Intellifin, dus het visueel voorstellen van cijfers, voor ondernemers heel anders aanvoelt. Het is veel duidelijker en ze kunnen het beter onthouden. Een grafiek die omhoog gaat, kan je veel gemakkelijker onthouden dan drie kolommen naast elkaar met enkel maar cijfers. En de uitleg staat er ook dikwijls bij, bijvoorbeeld bij liquiditeit. Als je dan het rapport meegeeft, hebben ze de uitleg nog eens en dat maakt het ook duidelijk.”

“Intellifin is zeker een meerwaarde in onze manier van werken, we zijn er heel tevreden van.”

Nòg meer testimonials?

Dfisc

Sinds we met Intellifin werken is ons financieel plan qua presentatie, maar ook qua kwaliteit sterk gestegen, voor dezelfde tijdsinvestering.

Steven Decorte
Eigenaar en oprichter - Dfisc.

Lees meer
ADE consultants

De visuele weergave van de rapportering is uniek op de markt, het is duidelijk en to-the-point voor de ondernemer.

Ellen Loots
Oprichter van ADE Consultants

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak