Bart De Cremer van De Cremer bv over de Ondernemingsradar

BESTUURDER – DE CREMER BV

OVER DE CREMER BV

Met 11 medewerkers richt boekhoudkantoor De Cremer zich naar de Antwerpse kmo. De meerderheid van hun klanten bevinden zich in de dienstensector, maar ook in de bouw en retail. De Cremer werd destijds opgericht door zijn vader, maar sinds 2019 staat Bart aan het roer van dit kantoor

Bart De Cremer

Nood aan nieuwe software

De software waar Bart financiële plannen mee maakte, voldeed op een bepaald moment niet meer aan hun behoeften. Het moment dus om op zoek te gaan naar een andere tool.

“We hadden al wat marketingmails gekregen van Intellifin, maar uiteindelijk hebben we via Google verschillende tools gezocht en vergeleken met elkaar. Intellifin is daar als winnaar uitgekomen. Niet alleen voor het financieel plan, maar ook de feature om snelle waardebepalingen te maken is voor ons heel interessant.”

“Wij adviseren namelijk regelmatig bij de verkoop van ondernemingen en dan is het handig om een snelle waarde-indicatie te kunnen maken van bedrijven. Met Intellifin zijn die eenvoudig en inzichtelijk opgesteld. Je kan zelfs op basis van gegevens van de Nationale Bank een voorzichtige indicatie maken voor niet-cliënten. Heel handig!”

Compleet financieel plan voor notaris en klant

“Maar wij gebruiken Intellifin voornamelijk voor de opmaak van financiële plannen voor starters. Daarin gaan we verder dan enkel het plan opmaken, we willen de klant van A tot Z ontzorgen. Zo begeleiden we ze bijvoorbeeld bij het notariële gedeelte, maar ook bij andere administratieve diensten zoals btw, provincie enz.”

“De feature Startersplan in de Ondernemingsradar levert een compleet financieel plan af van maar liefst 34 pagina’s. Helemaal klaar voor de notaris en de klant! We krijgen bijna iedere keer feedback van notarissen en klanten dat ze zelden zo een mooi, volledig financieel plan krijgen.”

“Het financieel plan is niet alleen heel compleet, tijdens de opmaak ervan stuurt de software ook bij indien nodig. Heeft een klant bijvoorbeeld een aanvangsvermogen van 10.000 euro, maar heeft hij in de eerste maand voor 15.000 euro kosten, dan geeft de Ondernemingsradar dat aan en kan je bijsturen. Bovendien kan je de lay-out personaliseren met jouw eigen logo en contactgegevens. We zijn echt super tevreden van de tool!”

Het is bijzonder leuk feedback te krijgen van de notaris en de klant dat ze zelden zo een mooi, volledig financieel plan krijgen.

Nòg meer testimonials?

Eagle Eye

Met de grafieken van Intellifin, kan je perfect visueel voorstellen waaraan het geld werd besteed.

Thomas Raeymaekers
Eigenaar & zaakvoerder – Eagle Eye Tax Accountancy

Lees meer
Dfisc

Sinds we met Intellifin werken is ons financieel plan qua presentatie, maar ook qua kwaliteit sterk gestegen, voor dezelfde tijdsinvestering.

Steven Decorte
Eigenaar en oprichter - Dfisc.

Lees meer

Klaar om aan de slag te gaan?

Test gratis of neem contact op

Test nu 14 dagen gratis Ik wil een vrijblijvende afspraak